Lyst til at holde jul et andet sted en derhjemme?

Julen er en af de største højtider for os kristne mennesker. Det er en højtid, hvor man komme rhinanden ved, giver gaver, spiser god mad og bare hygger sig i hinandens selskab. Alt dette er nogle af de afgørende kvaliteter ved julen, som de færreste er interesserede i at pille ved. Hvad jeg dog gerne vil tage lidt mere fat på i denne artikel, handler mere om lokaliteten, hvor juleaften afholdes i det flestes tilfælde. Langt størstedelen af danskerne holder julen derhjemme i trygge rammer, hvilket selvfølgelig også er fint nok i forhold til den tryghed, som dette giver. Omvendt kan dette også hurtigt blive for vanedannede og trivielt, og så må man jo søge andre udveje og prøve noget nyt.

Hold juleaften et andet sted end i hjemmet
Hvis du er en af de mange danskere, der har gjort det til en vane år efter år at holde jul derhjemme eller hos nogle andre i deres hjem for den sags skyld, så vil jeg her opfordre til, at du og dine nærmeste prøver noget andet for en gangs skyld. Vær lidt spontan og bestil et par biletter til en tur på Oslobåden, hvor der både er levende musik og meget andet den 24. December. Sådanne ture kan fås hos flere rejseselskaber, der udbyder denne form for begivenheder på mærkedage. Jeg ved for eksempel, at DFD Seaways tilbyder ture til Oslobåden, men det kan du jo bare selv søge efter på internettet.

Du kan også vælge at tage en udlandsrejse til en romantisk by i Europa med din kæreste eller kone, og forkæle vedkommende med en juleaften, som han/hun sent glemmer. Såfremt du ikke allerede er gift, så kan dette måske også være en fantastisk mulighed for, at fri til din udkårne ligefrem? Det kunne i hvert fald ikke blive meget mere romantisk i min verden. En sidegevinst ved denne idé er samtidig, at det så bliver noget nemmere at huske éns bryllupsdag for evigt – meget smart!

Jeg ved, at det for mange læsere derude vil virke som meget grænseoverskridende, at jeg ligefrem opfordrer til, at man gør noget andet end man er vant til. Og det er netop det, jeg mener er problemet her i landet. Vi er blevet alt for meget ”vanedyr” i dette land, og vi tør ikke gøre noget nyt af frygt for, at det så er meget værre end det gamle. Det er et stort problem i vores tankegang, som vi bør gøre op med, hvis det står til mig – det er der nemlig brug for, hvis vi skal forblive et af verdens lykkeligste folkefærd.

Har du ikke råd? Det er der råd for!
Nå ja, så er der jo selvfølgelig lige det med økonomien… Det havde jeg nær glemt at nævne i denne sammenhæng. Det kan jo som bekendt hænde, at man ikke har råd til et eller andet her i tilværelsen, hvilket sker for de fleste – også i dette tilfælde. Mange har nok lysten til at holde juleaften et andet sted i verden end derhjemme, men har simpelthen ikke pengene stående på kontoen til lige at kunne finansiere noget som dette. Derfor har jeg her også et forslag til, hvad man gør, i tilfælde af at økonomien ikke rækker langt nok. Man kan nemlig bare tage et lån, som man kun gør en gang i mellem alligevel.

Der er råd for det, hvis du ikke har råd.

Der er råd for det, hvis du ikke har råd.

Og her mener jeg ikke et almindeligt banklån, som pga. tiderne aldrig vil blive bevilliget til et formål som dette, men derimod et online forbrugslån eller noget lignende, hvor man ikke skal oplyse til udbyderen, hvad man egentlig ønsker at bruge pengene til, når man låner dem. Det er helt afgørende at man søger online forbrugslån, hvis denne løsning skal lykkes, da banken efter enhver logik i disse tider vil smække kassen i, når det kommer til forbrugslån af denne kaliber, som skal bruges til et formål som det nævnte.

Det gode ved et forbrugslån, som er online, er at du kan ordne hele lånet hjemmefra bag din computer. Du ansøger blot på udbyderens hjemmeside og får svar i løbet af et par timer herefter. Såfremt lånet bliver bevilliget, kan du forvente at få pengene udbetalt i løbet af blot en enkelt hverdag. I det hele taget slipper du bare for en masse ting, som du ikke ville slippe for med et simpelt banklån, som alligevel ikke er aktuelt, da du aldrig vil få bevilliget sådan et i disse tider, medmindre du har en mindre formue stående i banken og så er der jo ingen grund til at tage et lån!Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *