Lav dit eget fitnessrum

Der er efterhånden ikke mange der kan være uenige om, at det er en god idé at holde sig i god form og at leve sundt. Det er efterhånden et ret så anerkendt faktum at det er en meget god idé, hvis man gerne vil leve længere og undgå diverse sygdomme.

Derudover er det også en god idé hvis man gerne vil have det godt med sig selv. Naturligvis kan man godt have det godt med sig selv uden at have en god fitnesskrop og uden at være i god form, men der er en tendens til at folk der er meget veltrænede har lidt færre mindreværdskomplekser og alt i alt har det bedre med sig selv. Derfor er det altså også, set fra den vinkel, en god idé at komme i gang med at træne.

Det kan dog godt være en lille smule svært at komme i gang sådan for alvor. Det medgiver jeg gerne. Særligt styrketræning kan være et problem. Man har det tit og ofte sådan, at man ikke synes det er rart at komme i et fitnesscenter. Det skyldes ofte at man skal gå blandt store pumpede fyre, som løfter flere hundrede kilo i bænkpres og dødløft og sidder med de største håndvægte. Selv kan man måske starte med at bænkpresse 60 kilo og bruger stadig de lette håndvægte. Man kan ikke engang hive sin egen krop én gang fra strakte arme eller presse den op i en såkaldt dips. Det er klart, hvis man får lidt mindreværdskomplekser. Men til gengæld så er det sundt at komme i gang og det er kun én selv det handler om. Man skal starte med at ligge sin stolthed udenfor centeret, men det kan godt være svært. Det medgiver jeg gerne. Man kommer hurtigt til at blive for ivrig, man vil gerne dødløfte tungt, man vil gerne  have mange kilo på i alle øvelser, og så risikerer man altså at ødelægge sin træning på flere niveauer.

For det første risikerer man at få skader. Det er ikke ret godt, for så kan man jo slet ikke træne, og det kan godt vare længe inden man kommer sig over det. Dernæst risikerer man simpelthen at udføre øvelserne forkert.

Det kan på ingen måde anbefales ikke at udføre hver enkelt øvelse til perfektion. Man skal vælge det antal kilo der passer til en og så skal man altså vælge det antal kilo der passer til ens styrke. Det er meget, meget vigtigere end at træne meget tungt og så ikke gøre det ordentligt. Det giver ingenting hverken i styrke eller masse.

Kom af med forfængeligheden

Det gælder naturligvis om at komme af med sin forfængelighed og glemme alt om stolthed, men hvis det ikke lader sig gøre, så kan man gøre som flere andre jeg kender. Simpelthen bygge sit eget fitnessrum. Det kan man hurtigt klare og måske med 25.000 kroner så er den klaret og det er til gengæld en investering man kan bruge resten af sit liv.

De 25.000 kroner kan man låne på internettet både billigt og nemt. Det går hurtigt og det er både fornuftigt og let. Det eneste man skal bruge er egentlig et sæt med bænk og stang og så naturligvis en masse skiver så man kan stige i vægt. Derudover en masse forskellige håndvægte så man kan lave mange forskellige øvelser til biceps, skulder osv. Dertil kommer så også at man skal have et stativ hvor i man både kan lave dips, chin ups og pull ups.

Det er muligvis vejen frem hvis man ikke kan ligge sin stolthed udenfor centeret. Så er det altså en god idé at have sit eget udstyr. På den måde bliver det også lettere at træne. Det er lettere at tage sig sammen fordi udstyret står i ens egen private bolig, og man skal altså ikke ud af døren. Man bliver hele tiden konfronteret med synet af det og man kan praktisk talt træne lige når det passer bedst ind i ens hverdag.

Det er ikke svært at få penge til. Som sagt kan man låne 25.000 kroner lynhurtigt og meget let på internettet. Det er noget næsten alle mennesker kan og så er der altså ingen undskyldninger. Det er let at have overblik over lånet og derfor er det også let at afdrage det igen. Det er på mange måder en rigtig godt løsning for mange mennesker som gerne vil have flere penge mellem hænderne.

Der er ikke længere nogen undskyldninger.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *