Lån penge til sommerhusferien enkelt og hurtigt

Der er mange forskellige måder at holde ferie på, og vi har alle vores favoritter. Nogle elsker at tage til udlandet på ferie, hvad enten det er charter eller en selvarrangeret rejse. Andre foretrækker at holde ferie i deres hjemland, hvor de kan få set andre sider af landet. Der er ingen tvivl om, at charterferien nok er den mest populære ferieform blandt skandinaverne, men der er dog også en anden ferieform, som mange skandinaver holder meget af. Vi elsker at tage i sommerhus. Et sommerhus er en måde hvorpå, man både kan føle sig hjemme samtidig med, at man får den helt specielle feriestemning, som vi jo alle leder efter. Flere og flere har også valgt at købe deres egne sommerhuse, for derved at kunne tage i sommerhus når de lyster uden at skulle booke leje af et sommerhus først. Friheden i at man kan tage væk fra hverdagen ud i et sommerhus tæt på skov eller strand tillokker mange, og har man først været i sommerhus, forstår man da også, hvorfor så mange er tilhængere af sommerhusferien.

Det er dog langt fra de fleste, der har råd til at købe deres eget sommerhus, og derfor er der stadig meget gang på markedet for sommerhusudlejning. Vi elsker at leje sommerhuse, fordi det er ligetil og forholdsvist billigt i forhold til charterrejser. Som oftest kan en hel familie leje et sommerhus for samme pris, som det ville koste at sende et enkelt familiemedlem af sted på en charterrejse. Men selvom det lyder billigt, kan det godt være dyrt for mange mennesker at tage i sommerhus. Skal du leje et sommerhus i en af de større feriebyer, skal du regne med, at du nemt kan komme af med omkring 5000kr for en uge. I mange tilfælde er prisen også højere, alt afhængigt af på hvilken tid af sæsonen du vil i sommerhus. Dertil skal man også lægge udgifter til mad, el og udflugter oveni. Det kan hurtigt blive et par tusinde kroner oveni. Så selvom sommerhusferien er billigere end den traditionelle charterrejse, så kan sommerhusferien stadig være dyr for mange mennesker.

Men ikke desto mindre er det vigtigt at tage på ferie. Derfor opfordrer jeg altid folk til at prioritere deres ferier fremfor andet. En ferie er med til at gøre dig afstresset, og sørger du for at koble helt af, kan du nærmest vende hjem som et nyt menneske. Undersøgelser viser faktisk også, at mange ledere kan mærke forskel på deres medarbejdere, når de har været på ferie. Mange ledere mener ligefrem, at medarbejdernes produktivitet stiger efter en ferie. På den måde kan man altså se en ferie som en slags investering i ens arbejdsliv, men også privatlivet bliver påvirket. Familie- eller pardynamikken bliver også forbedret af en ferie. Kort sagt er der altså ikke mange ulemper ved at tage på ferie. Derfor opfordrer jeg også, folk der siger, at de ikke har råd til at tage på ferie at tage på af sted alligevel. Gevinsten ved at tage på ferie er nemlig meget større end tabet ved at optage gæld i forbindelse med en ferie.

For når du optager et lån med det formål at leje et sommerhus, låner du faktisk penge til at forbedre din livskvalitet. Og selvom du måske skal betale af på lånet i en længere periode efter din ferie er slut, så vil du opdage, at det har været det hele værd. Det at tage et lån er ikke så ’forbudt’ som mange tror. For det første er det utrolig nemt at låne penge. Du behøver ikke længere ned i banken for at få lov til at låne penge. Du skal heller ikke vente flere uger på at pengene står til rådighed på din konto. Det hele går meget hurtigt, og som oftest er online-lån også særdeles fleksible. Det vil sige, at du i mange tilfælde selv kan tilrettelægge hvordan og over hvor længe dit lån skal betales af. Det giver dig mulighed for at låne penge til det du har lyst til. Så derfor fortæller jeg de fleste, at de bør låne penge til en ferie, hvis de mener, at de ikke selv har råd til det. Og de tilbagemeldinger jeg får, bekræfter mig også i, at det er en god idé. Jeg har haft mange tilbagemeldinger der lyder på, at familier er kommet tilbage med fornyet energi, og par er vendt tilbage fra en sommerhusferie med en genantændt gnist i deres parforhold. Så selvom nogle måske vil fraråde dig at låne penge til en ferie, så prøv at lytte til din mavefornemmelse i stedet. Har du brug for en ferie? Hvis svaret er ja, er du den perfekte kandidat til at låne penge til en ferie.

Skal du låne penge til at tage i sommerhus?Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *