Lån penge til julegaver i dag. Få pengene udbetalt på få timer.

Hvis du allerede nu mangler penge til julegaver, så skal der tænkes hurtigt. Der er ikke længe til juleaften, og derfor er der ikke længe til, at deadlinen for at få købt julegaver anno 2013 er overskredet. Men mange af os har ikke penge nok til at købe julegaver. December har allerede været en dyr måned, og for de fleste er der flere transportudgifter, arrangementer og julefrokoster, der skal betales i december måned, som derfor økonomisk trækker tænder ud på de fleste. Det nytter ikke noget, at du forsøger at optage et lån i banken nu, da du umuligt vil kunne nå at få udbetalt pengene før jul. Du må altså tænke alternativt, hvis du skal nå at få købt julegaverne før, det er for sent. Heldigvis findes der en nem løsning på problemet, som de fleste kan være med på. Løsningen er, at du optager et sms lån.

sms lånFordelen ved et sms lån er, at du kan få pengene udbetalt hurtigere med denne lånetype, end du kan med andre. Samtidig egner lånetypen sig godt til indkøb af julegaver, da størrelsen på lånet er tilpasset de flestes økonomiske behov, når det kommer til julegaveindkøb. Du kan låne fra 50 kr. – 5.000 kr., når du optager et sms lån. Fordelen er her, at du ikke behøver at låne store beløb for at optage et sms lån. Ved de fleste andre lånetyper er der et minimumbeløb på 5.000 kr., hvis du vil låne penge, og det er mere, end de fleste har tænkt sig at bruge på julegaver. Derfor er sms lånet bedre egnet til julegaveindkøb end de fleste andre lånetyper.

For at du kan optage et sms lån, skal du oprettes som bruger ved en låneudbyder, der tilbyder sms lån. Dette skal gøre det nemmere for dig at optage sms lån i fremtiden. Når først du er oprettet som bruger, kan du nemlig optage et sms lån direkte fra din mobiltelefon – og du får tilmed pengene udbetalt til din konto på få timer. Alt det administrative arbejde klares på forhånd, så du kan optage lån uden, at der skal stilles yderligere spørgsmål til din økonomi og dine personlige oplysninger. Det tager kun 5-10 minutter at blive oprettet som låner ved en låneudbyder, og du kan derfor også gøre brug af sms lånet, selvom du ikke har planer om at optage flere lån i fremtiden. Hvis det er første gang, du skal optage et sms lån, kan du regne med, at du har pengene til rådighed på din konto i morgen tidlig, hvis du søger om lånet nu, og er du allerede bruger af sms lån, så har du pengene på din konto om få timer, selvom der er juletravlheden.

Få dit første sms lån gratis

Det første sms lån er ofte gratis at tage. Det betyder, at du ikke skal betale renter og gebyrer, når du optager dit første sms lån. Du skal derfor kun betale det beløb, som du har lånt, tilbage. Dette er en stor fordel for dig, som vil købe julegaver for pengene. Du kommer nemlig ikke til at betale noget ekstra, fordi du er blevet nødt til at låne penge til at købe gaverne for. På den måde kan du uden større bekymring købe flotte og dyre julegaver til dine venner og din familie i år. Du kan nemlig købe og betale gaverne for lånte penge nu, og så kan du betale præcis det samme beløb tilbage, når du får penge igen. Nemmere bliver det ikke.

Du skal ofte betale et sms lån tilbage på 30 – 45 dage. Så optager du lånet i dag, skal du betale det tilbage, næste gang du får løn. Det vil sige, at du skal bruge din løn fra januar måned til at betale lånet tilbage. Det kan være lidt af en mundfuld for mange mennesker, som har ekstra mange store betalinger i januar. Det er dog vigtigt, at du betaler lånet ud, så snart du kan. Skulle du løbe tør for penge sidst i januar måned, kan du bare optage et nyt sms lån, som du betaler tilbage til februar. På den måde kan du dele dine udgifter til lånet ud over flere måneder, selvom du reelt betaler lånet helt ud hver måned.

Mange tror, at det er dyrere at optage sms lån end andre lån. Dette er dog en myte, der er opstået på grund af mediernes hetz mod sms lån. Problemet ligger i, at man ikke umiddelbart kan sammenligne den årlige rente på et sms lån med den årlige rente på andre lån. Dette skyldes, at du betaler et sms lån tilbage på 1-2 måneder. Derfor giver det ikke mening, at du skal se på, hvor meget du skal betale i renter for et helt år, da du aldrig vil have et sms lån i et helt år. Det er derfor ikke tilrådeligt, at du forsøger at sammenligne renten på et sms lån med et lån, der har en løbetid på flere år.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *