Julius N. Christoffersen

Julius N. Christoffersen er 29 år gammel og blev for 5 år siden færdiguddannet som finansøkonom. Siden endt uddannelse har Julius arbejdet i den finansielle sektor. Nærmere bestemt i Danske Bank. Julius har primært beskæftiget sig med rådgivning indenfor forskellige typer af lån til private personer der har ønsket at opnå at forøge deres livskvalitet i hverdagen gennem forbrug af dyre forbrugsgoder.

Indenfor dette område har Julius opnået en betydelig erfaring når det kommer til rådgivning af forskellige typer personer med forskellige behov for luksusvarer. Julius kender det meste til de fleste forskellige lån og har derfor et ganske godt kendskab til de muligheder der eksisterer, når en person ønsker at forsøde tilværelsen med ting som ikke just kan eller behøver selvfinansieres. Gennem sin erfaring har Julius også opnået en god forståelse for, hvorfor forskellige personer kan have et behov for at låne penge. Det er i følge Julius ganske naturligt at man ikke kan finansiere en forsødet luksuriøs tilværelse med egne midler, og ønsker man en lidt mere spændende og ekstravagant tilværelse er der et helt naturligt behov for at låne penge. Fra naturens side er Julius både sympatisk og serviceminded og han ønsker derfor altid at finde den optimale løsning for alle parter.

Privat har Julius selv en glimrende tilværelse, hvor han selv har haft behov for op til flere gange at låne penge for at leve der perfekte liv. Derfor ved Julius godt, hvad der ofte ligger bag, når en person ønsker at låne penge.

I følge Julius er det et helt naturligt behov hos mennesker at de ønsker den bedst mulige tilværelse og det at låne penge kommer som et naturligt led i denne proces.

Julius er både en erfaren og ambitiøs rådgiver med en omfattende viden om løsninger for folk der selv ønsker den perfekte tilværelse.

 Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *