Emilie M. Bech

Emilie M. Bech er uddannet revisor, og hun har til daglig kontakt med flere mellemstore virksomheder, som er hendes faste kunder. Jobbet som revisor gør, at hun til daglig påtager sig ansvar for sundheden af virksomhedernes økonomi – og hun er vant til at se hvor der er mulighed for at drømme, og hvor der skal spares.

Emilie har boet en række år i udlandet blandt andet i USA. Her blev Emilie hurtigt vant til at have et større forbrug, end hun var vant til, da hun boede i Danmark på grund af de billigere priser, som USA bød på. Hun fik hurtigt en forkærlighed for dyrere mærker, end hun kunne købe, da hun boede i Danmark. Samtidig begyndte hun at interessere sig meget for boligindretning, og hendes lejlighed bar præg af denne nye interesse. Da Emilie rejste hjem til Danmark var omkostningerne ved at leve det liv, hun havde vænnet sig til lidt af et chok, så hun bestemte sig for at tage en uddannelse, der kunne give hende et kendskab til økonomisk planlægning.

I sin tid som revisorelev havde Emilie ikke midlerne til at leve det luksusliv, som hun gerne ville leve. Så hun begyndte at låne penge for at finansiere det liv, hun gerne ville leve med både store og små, der blev til virklighed.

Da Emilie var revisorelev, var hendes kollegaer gode til at rådgive hende inden for låneverdenen, og i dag er hun kun glad for, at hun ikke ventede med at begynde det liv, hun drømte om at leve, mens hun var studerende. Men det var vigtig for hende, at hun fik kompetent rådgivning om sine muligheder, før hun bare kastede sig ud i det.

I dag er Emilies økonomi bedre, og hun har et større rådighedsbeløb hver måned, fordi hun er færdiguddannet, men til tider låner hun stadig penge for at finansiere en drøm, hun har.

Privat er Emilie gift med Søren. De flyttede fra deres lejede lejlighed, og købte eget hus i starten af 2012. Den næste drøm, der skal gå i opfyldelse for parret, er at få børn.

Emilie vil gerne dele ud af den viden, hun har om at låne penge til små og store drømme. For hende ville det være en drøm, der gik i opfyldelse, hvis hun kan hjælpe andre til at få deres drømme til at blive til virkelighed, og derfor er hun med på denne blog.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *