Celina N. Petersen

Celina er 39 år og har siden 2009 fungeret som selvstændig konsulent for blandt andet virksomheder og private. Celina rådgiver omkring økonomiske forhold og har specialiseret sig inden for lån og forbrug. Interessen for rådgivning opstod da Celina som 25 årig stod i en vanskelig økonomisk situation og ikke kunne finde hoved og hale i sin økonomi. Hun søgte råd og vejledning i banken men følte, at i stedet for at få den rådgivning hun søgte, ville banken hellere forsøge at sælge hende diverse forsikringer og andre ugunstige aftaler. Celina satte sig i stedet for at finde vejen op af hullet selv og kort tid efter havde hun vendt sin økonomiske situation fra minus til plus.
Efter Celina havde vendt sin egen situation blev hun fast besluttet på, at ingen andre skulle opleve hvad hun havde oplevet dengang hun sad ung og uvidende overfor en salgsglad bankansat. Derfor startede hun i 2009 sit eget konsulentfirma hvor hovedformålet var at rådgive virksomheder og private folk omkring økonomi. Hun har på tre år opbygget en solid virksomhed og en stor kundekreds. Selv var hun overrasket over, hvor mange der egentlig havde brug for økonomisk rådgivning og hvor mange der som hende selv følte, at bankerne fungerede mere som salgsvirksomheder end rådgivere. I en verden hvor der findes uendelige muligheder for lån kan mange mennesker have et behov for at få god rådgivning fra en udefrakommende, der ikke har en skjult agenda.
Som supplement til sin virksomhed skriver Celina derfor på denne blog, for at komme ud til så mange mennesker som muligt med det formål, at alle skal have en fair chance for at danne sig et overblik over mulighederne for blandt andet lån og finansiering.
Ingen emner er for små og ingen spørgsmål for store på denne blog og Celina kommer vidt omkring inden for den økonomiske verden.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *