Betal julen med et lavrentelån

Julen står for døren, og mange af os har glædet os til dens komme i lang tid. Desværre kommer de ekstra udgifter, der er forbundet med julen bag på mange af os, og der er derfor en hel del mennesker, der er i pengenød dagene op til juleaften. Heldigvis kan du hurtigt og nemt låne 5.000 kr., så du kan fejre jul med manér i år, selvom din konto stort set er tom allerede nu.

December måned er for mange af os en ekstra dyr måned. Vi skal til julefrokost, på familiebesøg, til sociale arrangementer, og vi vil hygge med Finansiering penger nettungerne i feriedagene. Lysten til at tage i biografen, svømmehallen, skøjtehallen, zoologisk have, Tivoli osv. er ofte stor i ferieperioderne, og det er de færreste af os, der har lyst til at nægte vores børn fornøjelser i deres juleferie. Den ekstra transport til og fra familie kan for nogle også være en dyr omkostning, idet man som familie kan bo langt væk fra hinanden. Samtidig kan julefrokosten og de almindelige sociale arrangementer koste en dyrt, og det gælder særligt, hvis man skal købe nyt tøj til anledningen. Samtidig skal julegaverne, julemiddagen, juletræet, julepynten osv. betales. Så selvom vi har glædet os til julen i lang tid, kan de mange omkostninger desværre nemt komme bag på os. Det er derfor en nødvendighed for de fleste, at de sparer penge, eller at de låner penge til at holde jul for.

De færreste ønsker at låne penge af venner og familie i juletiden. Vi ved godt, at vi alle sammen er økonomisk pressede i december måned. Samtidig er det for sent at låne penge i banken på nuværende tidspunkt, og mange er derfor lidt tilbageholdende, når det kommer til at optage et lån så tæt på juleaften. Men der er ingen grund til at afstå fra at låne penge bare, fordi man ikke kan låne dem i banken. Faktisk har markedet for lån udbudt af låneudbydere udenom banken taget en særdeles positiv drejning de seneste måneder. Du kan nemlig nu optage lån, der har en billigere rente, end den du finder i banken!

Optag et lavrentelån til 9,9 %

De store og kendte låneudbydere L’easy og D:E:R har for nylig lanceret deres nye lånetype: lavrentelånene. Et lavrentelån er designet til at kunne konkurrere med bankernes monopol på billige lån. Du kan få et lavrentelån ved de ovenfor nævnte kreditorer til en rente fra bare 9,9 %. Dette betyder, at du kan optage et lån, der er billigere end et almindeligt banklån, hvis du vælger et lavrentelån ved en kreditor frem for i banken. Du skal nemlig betale en meget dyr rente for at låne penge til forbrug i banken. Du kan nemt komme til at betale en rente på 15 % – 20 %, hvis du vil optage et lån til forbrugsvarer i banken. Samtidig er det svært at blive godkendt til at optage et forbrugslån i banken. Vil du derimod optage et lavrentelån fra en online låneudbyder, så er kravene sænket væsentligt. Langt de fleste mennesker kan få lov til at låne 5.000 kr., hvis de søger om et lavrentelån, og mange kan låne endnu flere penge.

Lavrentelånene egner sig godt til ekstra lån i juletiden. Lånene er nemlig billige at have og betale tilbage samtidig med, at de størrelsesmæssigt passer godt til det forventede ekstra juleforbrug for en gennemsnitlig dansk familie. De fleste vil nyde godt af en ekstra pengegave på 5.000 kr. ved juletid – og skulle du have en række betalinger i vente til januar, så kan du nemt låne endnu flere penge med et lavrentelån. På den måde kan du holde jul med manér, og du kan imødekomme betalinger af forsikringer, tv-pakke osv. til januar uden problemer.

Hvis du søger om et lavrentelån i dag, kan du have pengene på din konto allerede i morgen. Du kan derfor sagtens nå at låne penge, selvom vi er meget tæt på juleaften. Lånene er meget fleksible, og du kan selv være med til at fastsætte størrelsen på dine månedlige afdrag. På den måde kan du undgå, at du belaster din økonomi unødvendigt i det nye år, når lånet skal betales tilbage. Det er ofte en god idé, at man sætter de månedlige afdrag så lavt, at man er 100 % sikker på, at man kan imødekomme dem hver måned. Misser man betalingen i én enkelt måned, risikerer man nemlig, at der tillægges ekstra renter og gebyrer på lånet. Man skal samtidig huske på, at det ikke er et kapløb, når et lån skal betales tilbage. Det er bedre, at man imødekommer mange små afdrag, end det er, at man misser få store afdrag.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *